Edicions anteriors dels Premis Pimes

2017 2016 2015 2014 2013

Els premiats de l´any 2014

Premi al Millor Treball Periodístic en temes econòmics
VIA EMPRESA

PIMEC va reconèixer el naixement d’aquesta publicació en un moment especialment difícil per al periodisme, i valorar el compromís de Via Empresa per contribuir a millorar el teixit productiu de Catalunya, apropant la realitat econòmica a autònoms i pimes i impulsant-ne el creixement.

Reconeixement en el comerç
ESCOLA DE PASTISSERIA DEL GREMI DE BARCELONA, ESCOLA DE FLEQUERS ANDREU LLARGUÉS I ESCOLA OFICIS DE LA CARN

Per la seva contribució al comerç tradicional català i a la seva llarga i modèlica trajectòria en la formació de professionals, la nit dels Premis Pimes 2015 van rebre el Reconeixement al Comerç de la mà de PIMEC.

Premi a la Diplomàcia Empresarial Catalana (amb la col·laboració de DIPLOCAT)
SCYTL

Scytl, a partir de la seva activitat empresarial catalana a l’exterior contribueix a la projecció i imatge de Catalunya al món.

Premi a la col·laboració Empresa-Formació professional
ESCOLES SALESIANES DE CATALUNYA

PIMEC va lliurar el guardó a la col·laboració Empresa-Formació professional a les Escoles Salesianes de Catalunya pel seu compromís amb els joves amb més dificultat per assolir una qualificació professional, a través del desenvolupament de Programes de Qualificació Professional Inicial.

Premi Fundació PIMEC als Valors d’empresa
INDCAR

L’ètica professional, la responsabilitat social corporativa i l’atenció a les necessitats personals són un referent bàsic per a l’empresa. Indcar duu a terme una política formativa amb bona part de la plantilla per millorar el seu rendiment i augmentar-ne la motivació, a més d’acollir pràctiques d’alumnes d’FP i de la Universitat de Girona.

Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial
RAMBLA DE L’ART-CAMBRILS

PIMEC va reconèixer Rambla de l’Art-Cambrils com una companyia amb la voluntat de promocionar el cinema català, així com el seu compromís amb l’idioma i vehicle de difusió de la cultura catalana.

Premi al Comerç més competitiu
DORMITY.COM

Dormity.com va transformar l’empresa en centres d’assessorament en el món del descans i totes les accions van estar enfocades a millorar aquest servei.

Premi a la Microempresa més competitiva
COM.LED

Com.Led va néixer l’any 2011 i en tres anys va aconseguit passar d’una sola persona a set treballadors en plantilla, a més de multiplicar considerablement la seva facturació.

Premi a la Petita Empresa més competitiva
MEYPAR

Al 2008 van començar l’expansió a Llatinoamèrica, i en pocs anys ja són líders al mercat mexicà. El 2013 ha estat cabdal per continuar aquesta internacionalització, obrint les primeres instal·lacions a Costa Rica i Guatemala, a banda de ser presents a Colòmbia, l’Equador i la República Dominicana.

Premi a la Mitjana Empresa més competitiva
FRIME

La gestió i el dia a dia de Frime l’integren 120 professionals de 33 països diferents, plantilla que s’ha vist doblada en només dos anys i que, juntament amb la nova fàbrica inaugurada al setembre del 2013 a Arenys de Munt, serveix 10 tones diàries de producte acabat d’alta qualitat a diferents països d’arreu del món.

Resum dels Premis Pimes 2014