La Nit Solidària

Acte d’entrega dels Premis Pimes 2018

Cada any, l’acte d’entrega dels Premis Pimes és una trobada empresarial solidària; la recaptació de les entrades a l’acte va destinada al programa solidari emppersona-segona oportunitat, un servei d’acompanyament a les persones empresàries i autònomes que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats, i que ja ha atès més de 800 persones.

L’equip tècnic i de col·laboradors de la Fundació PIMEC les orienten i les assessoren per tal de redirigir el seu negoci, reemprendre o recol·locar-se en l’àmbit empresarial o laboral. A més, els proporcionen atenció i ajuda perquè puguin recuperar la confiança en si mateixes, alhora que amplien i consoliden una xarxa d’organitzacions i recursos específics per a aquestes persones.

Participar a l’acte d’entrega dels Premis Pimes és ajudar la Fundació PIMEC a seguir acompanyant les persones amb més dificultats, tot contribuint a retenir el talent i la capacitat emprenedora del teixit empresarial català. En breu anunciarem la convocatòria per aquest 2018. Estigues alerta! 

AMB EL SUPORT DE

Generalitat de Catalunya