HomeSin categoríaPIMEC obre el termini per presentar les candidatures a la 30a edició dels Premis Pimes

6/4/2017. PIMEC obre el termini per presentar les candidatures a la 30a edició dels Premis Pimes

logo-principal
  • Les empreses que vulguin presentar candidatura, ho poden fer fins el 28 d’abril.
  • Aquest any també es commemoren els 10 anys de la creació de la Fundació PIMEC, la primer fundació del món empresarial.

Barcelona, 6 d’abril de 2017. PIMEC està enguany de celebració ja que els Premis Pimes arriben a la 30a edició. L’entitat reconeixerà, un any més, les millor iniciatives empresarials realitzades a Catalunya durant l’any 2016 en diferents àmbits.

Les empreses que vulguin presentar candidatura, ho poden fer fins el 28 d’abril a través d’aquesta pàgina. Poden optar als guardons totes les empreses de Catalunya, de qualsevol àmbit econòmic, que no tinguin més de 249 treballadors, que tinguin una xifra de negoci no superior a 50 milions d’euros i que no hagin superat cap d’aquests llindars en els dos últims exercicis.

El pròxim 16 de maig, el Jurat dels Premis Pimes farà la deliberació segons les següents categories:

  • Pime més competitiva (micro, petita i mitjana empresa).
  • Comerç més competitiu.
  • Premi Fundació PIMEC als valors d’empresa.
  • Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial.

El jurat valorarà especialment aquelles empreses que destaquin per la millora de la productivitat, l’ús de la tecnologia, la innovació, la creativitat i que demostrin el seu compromís amb el seu entorn social.

Els guardons es lliuraran el pròxim 6 de juny, en el decurs del Sopar anual de PIMEC, que serà presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Aquest any també se celebren 10 anys de la Fundació PIMEC, la primera fundació social del món empresarial. És per això que, amb més força que mai, el sopar tornarà a tenir caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dóna suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes, que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.

Us convidem a la nostra Nit Solidària. Compra la teva entrada o col·labora apadrinant una taula o en la modalitat de “fila 0”.