HomePolítica de privacitat

Política de privacitat

Política de privacitat

En compliment a l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), mitjançant aquest avís, PIMEC informa a l’usuari (“Usuari”) de les dades personals que li sol·licita, amb la finalitat que els usuaris determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a PIMEC les dades personals (en endavant “dades personals”) que se les poden requerir o que es puguin obtenir dels usuaris amb ocasió de la sol·licitud d’inscripció o d’informació en el website explotat per PIMEC allotjat a la URL www.pimec.org o dels serveis que es puguin contractar a través d’esmentat portal.
Les dades personals recollides seran objecte de tractament i incorporades als corresponents fitxers de PIMEC i inscrits a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, sent PIMEC titular i responsable de dit fitxer (en endavant, el “fitxer”). Les dades facilitades poden ser utilitzades per poder informar dels nostres serveis, novetats i/o promocions. Amb aquest objecte, PIMEC proporcionarà als Usuaris els recursos tècnics adequats per a què, amb caràcter previ, puguin accedir a aquest avís sobre la Política de Protecció de Dades o a qualsevol altra informació rellevant i poden prestar el seu consentiment a fi que PIMEC procedeixi al tractament de les seves dades personals.
L’usuari pot sol·licitar en qualsevol moment l’accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per això haurà de dirigir-se a PIMEC per correu ordinari a Viladomat, 174 – 08015 Barcelona o per e-mail a pimec@pimec.org.