HomePolítica de privacitat

Política de privacitat

Política de privacitat

En compliment a l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), mitjançant aquest avís, PIMEC informa a l’usuari (“Usuari”) de les dades personals que li sol·licita, amb la finalitat que els usuaris determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a PIMEC les dades personals (en endavant “dades personals”) que se les poden requerir o que es puguin obtenir dels usuaris amb ocasió de la sol·licitud d’inscripció o d’informació en el website explotat per PIMEC allotjat a la URL www.pimec.org o dels serveis que es puguin contractar a través d’esmentat portal.
Les dades personals recollides seran objecte de tractament i incorporades als corresponents fitxers de PIMEC i inscrits a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, sent PIMEC titular i responsable de dit fitxer (en endavant, el “fitxer”). Les dades facilitades poden ser utilitzades per poder informar dels nostres serveis, novetats i/o promocions. Amb aquest objecte, PIMEC proporcionarà als Usuaris els recursos tècnics adequats per a què, amb caràcter previ, puguin accedir a aquest avís sobre la Política de Protecció de Dades o a qualsevol altra informació rellevant i poden prestar el seu consentiment a fi que PIMEC procedeixi al tractament de les seves dades personals.
L’usuari pot sol·licitar en qualsevol moment l’accés a les seves dades personals, així com a la seva rectificació, oposició i cancel·lació, per això haurà de dirigir-se a PIMEC per correu ordinari a Viladomat, 174 – 08015 Barcelona o per e-mail a pimec@pimec.org.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millors l'experiència de navegació i oferir continguts i publicacions d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies. més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close